Онлайн зустріч «Особливості організації та проведення освітніх заходів щодо запобігання та протидії дискримінації для представників бізнесу»

«ІНКУБАТОР ДЕМОКРАТИЧНИХ ІНІЦІАТИВ»

Онлайн зустріч «Особливості організації та проведення освітніх заходів щодо запобігання та протидії дискримінації для представників бізнесу»

Інкубатор демократичних ініціатив запрошує вас взяти участь в онлайн зустрічі «Особливості організації та проведення освітніх заходів щодо запобігання та протидії дискримінації для представників бізнесу». Захід проводиться для зацікавлених осіб із країн Східного партнерства. Робоча мова – російська. Також буде здійснюватися синхронний переклад українською мовою.

Коли?

22 вересня 2022 року, 17.30 за київським часом (Кишинів, Мінськ: 17.30; Баку, Єреван, Тбілісі: 18.30). Тривалість – 90 хв.

Де?

Онлайн зустріч на платформі Zoom.

Кого запрошуємо?

Усіх зацікавлені у темі людей, а особливо тих, хто працює у сфері громадянської освіти.

Навіщо?

  • Дізнаєтесь:
      • що виділяє представників(-ць) бізнесу як окрему цільову аудиторію в освітніх програмах;
      • чому важливо працювати з представниками(-цями) бізнесу для запобігання та протидії дискримінації;
      • що важливо враховувати, плануючи та проводячи освітні заходи для бізнесу;
      • приклади найкращих практик освітніх заходів для бізнесу.
  • Познайомитесь з колегами та  колежанками у країнах Східного партнерства.
  • Отримайте сертифікат, який підтверджує вашу участь. 

Хто проводить?

Спікерка – Марія Ясеновська, президентка ХОФ «Громадська Альтернатива», тренерка Молодіжного Директорату Ради Європи, експертка з прав людини, недискримінації, бізнесу та прав людини.

Модератор – Назарій Боярський, громадська організація «Інкубатор демократичних ініціатив», тренер Молодіжного Директорату Ради Європи, незалежний експерт Мережі громадянської освіти Східної Європи (EENCE).

Як взяти участь?

До 22 вересня заповніть коротку анкету: https://forms.gle/MLyHjhuKdfmeHDJR6 Після реєстрації ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, що містить інформацію про вхід на платформу.

До зустрічі!

 

Фейсбук захід зустрічі: https://fb.me/e/2UQQbl3Tf Приєднуйтесь!

  Онлайн зустріч організується громадською організацією «Інкубатор демократичних ініціатив» (Україна) в рамках проекту «Заохочуючи різноманітність», який реалізується робочою групою Мережі EENCE «Громадянська освіта в роботі з групами, що дискримінуються» за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) з допомогою коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.



Перейти до вмісту