Запрошуємо на інтеграційний арт-вечір «Дитячі мрії та суперсили»

«ІНКУБАТОР ДЕМОКРАТИЧНИХ ІНІЦІАТИВ»

Коли

22 Серпня, 2023    
5:00 pm - 6:00 pm

Де

Hotel Knieja
Aleja Niepodległości 6, Supraśl, Poland

Тип події

Карта Недоступна

Інкубатор демократичних ініціатив у партнерстві з Фондом Компетенцій Майбутнього (Супрасль) запрошують проживаючих у Супраслі українських та польських дітей на інтеграційний арт-вечір «Дитячі мрії та суперсили». Захід відбудеться 22 серпня о 17.00 год (за варшавським часом). Тривалість – година.

Цей арт-воркшоп буде зосереджений на малюванні та надасть учасникам платформу для того, щоб поділитися своїми мріями та дослідити свої сиперсили. Захід має на меті сприяти інтеграції в місцеву громаду через художнє самовираження. Учасники використовуватимуть мистецтво, щоб передати свої емоції та візуалізувати свої прагнення, спираючись на принципи логотерапії, започатковані Віктором Франклом.

Участь у заході безоплатна. З питань участі просимо звертатись до координатора заходу Романа Альвасяка за телефоном +48 664 993 992.

Місце проведення: Hotel Knieja, Aleja Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, Woj. Podlaskie.

Захід відбудеться в межах Каравану громадської освіти в Литві та Польщі. Метою Каравану є підтримка провайдерів громадянської освіти в регіоні Східного партнерства ЄС, які активно працюють над розбудовою громадянського суспільства, здатного просувати та захищати цінності демократії. Також Караван покликаний надати можливість участі у заходах з тематики громадянської освіти для людей, що вимушено опинились закордоном.

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом DII.Ukraine@gmail.com

Захід організовується консорціумом експертів та організацій EENCE у рамках проєкту «Караван громадянської освіти EENCE», що фінансується Федеральною агенцією з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) коштом, виділеним Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства та Росії». Проєкт реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив» (Україна).

Перейти до вмісту