Запрошуємо на майстерню «Громадянська освіта для дорослих: тематики та особливості навчання»

«ІНКУБАТОР ДЕМОКРАТИЧНИХ ІНІЦІАТИВ»

Запрошуємо на майстерню «Громадянська освіта для дорослих: тематики та особливості навчання»

Коли

20 Серпня, 2023    
4:30 pm - 5:30 pm

Тип події

Інкубатор демократичних ініціатив у партнерстві з Центром для українців у Вілкавішкіс, Литовським Червоним Хрестом (Вілкавішкський відділ) та Вілкавішкською районною спілкою сільських громад запрошують на воркшоп «Громадянська освіта для дорослих: тематики та особливості навчання». Захід відбудеться 20 серпня о 16.30. Тривалість – одна година.

У ході зустрічі ви дізнаєтеся: 

– які особливості навчання дорослих;

– які теми є затребуваними серед дорослих;

– як організувати центри освіти дорослих.

Фасилітатор: Петрушенко Юрій – Голова правління Східноєвропейської асоціації громадянської освіти, заступник голови правління Української асоціації освіти доросли.

Участь у заході безоплатна. З питань участі просимо звертатись до координаторки заходу Марини Мельник за телефоном +37064305844.

Захід відбудеться в межах Каравану громадської освіти в Литві та Польщі. Метою Каравану є підтримка провайдерів громадянської освіти в регіоні Східного партнерства ЄС, які активно працюють над розбудовою громадянського суспільства, здатного просувати та захищати цінності демократії. Також Караван покликаний надати можливість участі у заходах з тематики громадянської освіти для людей, що вимушено опинились закордоном.

Долучайтесь до Facebook-події заходу: https://fb.me/e/1vCFQPmxJ 

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом DII.Ukraine@gmail.com

Захід організовується консорціумом експертів та організацій EENCE у рамках проєкту «Караван громадянської освіти EENCE», що фінансується Федеральною агенцією з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) коштом, виділеним Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства та Росії». Проєкт реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив».

Перейти до вмісту