Запрошуємо на майстерню «Як порозумітися з іншими? Мистецтво діалогу»

«ІНКУБАТОР ДЕМОКРАТИЧНИХ ІНІЦІАТИВ»

Запрошуємо на майстерню «Як порозумітися з іншими? Мистецтво діалогу»

Інкубатор демократичних ініціатив у партнерстві з Центром для українців у Вілкавішкіс, Литовським Червоним Хрестом (Вілкавішкський відділ) та Вілкавішкською районною спілкою сільських громад запрошують підлітків на майстерню «Як порозумітися з іншими? Мистецтво діалогу». Захід відбудеться 20 серпня о 16.00 год. Тривалість – півтори години.

У ході зустрічі ви дізнаєтеся: 

– як вести себе в конфлікті;

– який стиль поведінки обрати;

– як вирішити конфлікт без бійки та суперечки.

Інтерактивні методи, ігри, живе спілкування, розв’язання практичних кейсів чекають вас на зустрічі.

Фасилітаторка: Катерина Зезюліна, експертка з миротворчої освіти, тренерка Молодіжного департаменту Ради Європи, розробниця методичних матеріалів та інтерактивних курсів для вчителів.

Участь у заході безоплатна. З питань участі просимо звертатись до координаторки заходу Марини Мельник за телефоном +37064305844.

Захід відбудеться в межах Каравану громадської освіти в Литві та Польщі. Метою Каравану є підтримка провайдерів громадянської освіти в регіоні Східного партнерства ЄС, які активно працюють над розбудовою громадянського суспільства, здатного просувати та захищати цінності демократії. Також Караван покликаний надати можливість участі у заходах з тематики громадянської освіти для людей, що вимушено опинились закордоном.

Долучайтесь до Facebook-події заходу: https://fb.me/e/1pYfewmdy 

З додаткових питань звертайтесь, будь ласка, мейлом DII.Ukraine@gmail.com

Захід організовується консорціумом експертів та організацій EENCE у рамках проєкту «Караван громадянської освіти EENCE», що фінансується Федеральною агенцією з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) коштом, виділеним Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства та Росії». Проєкт реалізується ГО «Інкубатор демократичних ініціатив».

Перейти до вмісту